One of the world’s most the dynamics capitals
Proiectul Școala de competențe digitale „Tech Nation” implementat de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR) în parteneriat cu Educație Informală S.A., este pe cale să aducă o transformare semnificativă în regiunile Nord-Est și Centru ale țării. Prin acest proiect ambițios, se urmărește consolidarea competențelor digitale atât pentru angajatori, cât și pentru angajați, deschizând noi orizonturi într-o lume marcată de digitalizare rapidă.
Proiectul, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, cu Cod MySMIS 142493, are o valoare totală de 4.603.085,30 lei, din care 4.557.172,70 lei reprezintă finanțare nerambursabilă, iar 45.912,60 lei cofinanțare.
BENEFICII PENTRU ANGAJATORI
• Creșterea competitivității: Angajații cu competențe digitale dezvoltate pot aduce inovații și eficiență în procesele de lucru, ceea ce poate îmbunătăți competitivitatea întreprinderii.
• Adaptabilitatea la schimbare: Dezvoltarea competențelor digitale pregătește angajații pentru a face față schimbărilor tehnologice rapide și pentru a se adapta la cerințele pieței.
• Eficiența operațională: Competențele digitale permit angajaților să utilizeze mai eficient tehnologiile, ceea ce poate duce la creșterea eficienței operaționale.
• Recrutarea și retenția angajaților: Oferirea de programe de dezvoltare a competențelor digitale poate ajuta la atragerea și reținerea celor mai performanți angajați.
BENEFICII PENTRU ANGAJAȚI
• Creșterea oportunităților de carieră: Dezvoltarea competențelor digitale deschide noi oportunități de carieră și poate duce la promovări în cadrul organizației.
• Încredere și satisfacție: Angajații care se simt încrezători în abilitățile lor digitale sunt de obicei mai satisfăcuți la locul de muncă.
• Adaptabilitate și relevanță: Competențele digitale îi ajută pe angajați să fie relevanți într-un mediu de afaceri în continuă schimbare.
Prin investiția în dezvoltarea resurselor umane și în digitalizarea afacerilor, România poate consolida poziția sa pe harta competiției globale și să se adapteze cu succes la provocările viitorului digital.
În cadrul celui de-al doilea EVENIMENT DE INFORMARE GRUP ȚINTĂ organizat în data de 12 OCTOMBRIE 2023, începând cu ora 15:00, la PRESTIGE PLAZA HOTEL B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 15, Suceava, județ Suceava, veți avea ocazia să aflați mai multe despre programele de formare profesională continuă oferite în cadrul proiectului. În cadrul evenimentului vor fi prezenți următorii speakeri: Florin Jianu – Președinte CNIPMMR, Elena Lotrean, Robert Similea și Virgil Stănescu, ambasadori ai proiectului Școala de competențe digitale „Tech Nation”.
Informații suplimentare pot fi obținute de la managerul proiectului: Ancuța Uritu, ancuta.tudorascu@smeprojects.ro, 0758099672 sau pe website-ul proiectului https://scoalatechnation.cnipmmr.ro/.
Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) a fost înfiinţat în anul 1992 şi este o confederaţie patronală reprezentativă la nivel național, cu personalitate juridică, independentă, non-profit şi apolitică.
Sediu CNIPMMR: Piata Walter Maracineanu, nr. 1-3, intrarea 1, etaj 1, sector 1 Bucuresti