Anunț achiziții servicii

One of the world’s most the dynamics capitals

Anunț achiziții servicii

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, in calitate de lider al proiectului “Scoala de competente digitale “Tech Nation””, ID 142493, achizitioneaza in cadrul proiectului urmatoarele servicii:

ServiciuSpecificatii minime
Servicii de realizare a unei campanii media              – Organizarea a 6 conferințe online sau fizic/hibrid (maximum 2 evenimente fizice) la care vor participa în medie 50 de persoane, cu scopul de a creste gradul de constientizare privind importanta si necesitatea participarii angajatilor la programe de formare continua si de a promova proiectul; promovarea evenimentelor in vederea asigurarii numarului minim de participanti;
– Trimiterea a 4 comunicate de presă către o bază de date de minim 100 de jurnaliști din presa locală și națională;
– Postarea a 4 articole cu privire la proiect în presa online de specialitate din România; Crearea si promovarea unei pagini de Facebook care va atrage minimum 5.000 likeuri, iar mesajele postate vor ajunge la minimum 20.000 de uilizatori.

Va rugam sa ne trimiteti oferta dvs de pret pana in data de 28.03.2023, la sediul din Piata Walter Maracineanu, nr. 1-3, intrarea 1, et. 1, sector 1, Bucuresti sau la adresa office@cnipmmr.ro.

John Doe

John Doe

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

0 răspunsuri la “Anunț achiziții servicii”